Cuti Ngeblog Untuk Belajar Forex

15 comments Links to this post

Udah beberapa hari ini saya mencoba terjun ke dunia forex. blom bisa dibilang trader si, soalnya masih tahap belajar dan bener-bener masih newbie + oon, alis oneng, alis bodoh banget dalam masalah forex. Saya tertarik ke dunia forex setelah baca artikelnya petani internet. dari sekian banyak broker forex, akhirnya saya memilih marketiva untuk bahan pembelajaran. kenapa saya milih marketiva? apa lebih bagus dari yang laen? saya ga tau sama sekali mana broker yang bagus dan bukan scam, saya milih marketiva karena saya memang sudah punya acc disana, hehe :).

Walaupun banyak yang bilang forex adalah cara cepat menghabis uang, tapi banyak juga yang bilang kalo forex itu cara cepat MENGHASILKAN uang. yah intinya kembali ke diri masing-masing kali yah. Selama empat hari ini jatah ngenet saya yang hanya mengandalkan dial up hp dan kartu axis, saya habiskan buat muter-muter nyari info dan tips-tips bermain forex.

Mungkin saya orangnya kurang sabaran, karena baru belajar 4 hari udah belagu trading pake live forex :) berapa investasi awal yang saya lakukan? $0 hehe, saya belom berani dan ga punya uang lebih untuk inves kesana, saya cuma memanfaatkan bonus $5 yang diberikan marketiva waktu pendaftaran dulu :)

Ternyata lumayan loh dalam kurang lebih 15 menit saya bisa menang sampe 300 point. tapi karena pake quantity-nya kecil jadi ya dapetnya juga kecil ga sampe $1 :( terus terang saya belom berani trading dengan quantity yang besar, wong saya masih awam banget. Dari pada duit bonus itu nganggur, kan lebih baik dimanfaatin buat belajar, itung-itung cari pengalaman :) siapa tau jalan saya disitu :) kalopun kalah, toh saya ga rugi cuma rugi biaya internet :)

Ada yang punya pengalaman dengan forex, khususnya di marketiva? boleh donk bagi-bagi ilmunya disini, itung-itung amal sama orang bodoh seperti saya :)

Lanjutan Cuti Ngeblog Untuk Belajar Forex

Nouveau Riche is a Scam?

0 comments Links to this post

Nouveau Riche is a scam? Well, if you found the article about nouveau riche scam, better read the new rich Real Estate Investing with your blog, which many success stories from former students at the University of nouveaux riches, evidence of new rich n is not a scam. When I read the testimonies of former students of the University of New With his success, I am so surprised. It seems that while many benefits to a student at the University of New Riche.

Nouveau Riche University is a real estate investment school. The themes are different for the introduction of real estate investing, short of distribution, wholesale, business budgets, creation of advanced funding. Once more affluent, there are many possibilities, where students can choose depends on your interest, they learn the real strategies, investment real concepts of Experts in each area, they learn from their experiences, you do not find in Textbooks are very popular, which have their own wealth, which is rich in new here to help you achieve your dream. Students receive a good training opportunity to invest in real estate.

What is certain nouveau riche scam? They should not be in agreement on the conclusion and the fact that the nouveau riche scam before before finding out all about from the company in depth. Are you curious about how the graduates of this university achieve their wealth? visit Http: / / nouveaurized.com

Lanjutan Nouveau Riche is a Scam?

Magazine Site Real Estate Related

1 comments Links to this post

Nouveau Riche is a place that many adults have properties of the materials of study and create their success stories of Real Estate Investment. It has recently featured in the January 2008 Issue of Your Business at Home Magazine

The magazine also offers articel of Suze Orman, Tom Hopkins, Sharon L. Lechter, Stephen R. Covey and more. As you all know, that the authors are experts and famous and has written for the magazine. I wish you all. Magazine articles talking about real estate investing, the nouveau riche profiles of successful alumni, and a view of the new rich. Because they are really struggling to achieve their dreams and, as they are successful in their field. The explanation for the success of the complex story is interesting in this journal full of color.

Well, if you want to know more about this university, have time for classes at this site you can learn more about the Nouveau Riche University and read the success profiles from some of his students and the articel of experts of the industry.

Lanjutan Magazine Site Real Estate Related

Free Credit Report

4 comments Links to this post

The credit Nexus 3-in-1 free credit report is the one that can be given a full description of his views of credit. With a simple and easy to follow, with its annual appropriation, you can use your credit card with key agencies for evaluation of the loan.

As you visit your site, you can also use the information to compare each agency rating agencies, which you click on the folder to facilitate the identification of anomalies, and found false invoices to this point, identity theft, and does Who decided to close the education of your credit score.

The free credit report can help you capture and arrest, the victim of an identity thief. Of identity fraud is the fastest growing crime in most parts of the world, many people are falling over each day. His free instant credit includes credit card accounts of May, you never opened, the bills to the wrong direction ... red rag to someone else - and ruin - its name and resources.

Overview of the property that is very important. It's the first thing that banks, lenders and credit card companies look for when you submit an application for a loan, a mortgage or an account. Experts recommend that you check your credit at least once a year.

The lenders, as they often to check credit reports from all the major rating agencies, it is important that you get a report on financing for the sum of all these, a complete and accurate picture of how your and credit standing. If you are the hope of buying a new car or home, or if you want a new credit line - or even if you only want peace of mind or a plan for future spending - Review your credit information can help to errors or inaccuracies and improve credit.

Lanjutan Free Credit Report

Award Pertama Buat Saya

13 comments Links to this post

Baru pertama kalinya nih dapet award-awardan (halah, bahasanya nerd) kaya gini, jadi grogi nih encem.

Award ini datang dari mas blogger-Holic, makasih ya mas. menurut dari penerima-penerima award sebelumnya, tujuannya untuk mempererat tali persaudaraan antar sesama blogger.

Nih award-nya







haha,.,Lucu kan awardnya, pa lagi yang warna pink itu :sinchan
Nah kalo yang sebelahnya itu buat penyemangat engeblog, tepat banget nih awardnya, soalnya akhir-akhir ini semangat ngeblog lagi ngedrop ga ada ide-ide buat posting. So,., mudah-mudahan semangat gneblognya timbul lagi setelah dpet award ini.

Oh iya, sebenernya sebelum ini ada yang ngasih award, udah lama tapi saya lupa, mumpung lagi inget sekalian deh di kerjain.









Award yang satu ini datang dari nona manis yaitu mba rahma
Maaf mba baru dikerjain, baru inget soalnya senyum

Nah, award ini mau saya terusin ke temen-temen saya Abi Bakar, Tony, TheRunk sama bari,
Semoga ga keberatan untuk ngerjainnya sengihnampakgigisengihnampakgigi

Lanjutan Award Pertama Buat Saya

Lots Of Jokes

0 comments Links to this post

Hello, my friend, Are you a hard worker who should be using your brain to think the optimal? Do you feel very saturated with your activities? I think you need an entertainment to cleanse your mind back. But how can we get entertainment for free?

To the best idea is to look and listen to jokes. Jokes were handed online via a website called Lots Of jokes. This site contains many jokes, on some issues, such as the blonde jokes, dirty jokes, I mama jokes, political jokes, jokes Nerd Etc. .. So, for use in www.lotsofjokes.com jokes and a lot of fun


Lanjutan Lots Of Jokes

Jim Piccolo, a Visionary CEO

1 comments Links to this post

Jim Piccolo is the driving force behind the University of New England. He brings with him over twenty years of business experience between the president and CEO of a private multi-national production of a publicly traded company's international marketing company with four subsidiaries in the ownership and international concerns. Jim Piccolo career success, as a recognition at the national level after the sport truck accessories designer and businessman, has demonstrated its ability, size successful niche markets.

Jim Piccolo founded and operated by numerous companies both nationally and internationally and was supported by national publications for his work as one of the visionaries who recognized the innovator and his time in the mass market arena. Jim Piccolo is a world leader in the dynamic and strategic thinker who is not afraid to recognize and possibilities. His reputation for creating success has been a loyal customer following.

These companies include iWizard Holding, Inc., a developer of technology-based Contact Manager for independent retailers; New Kingdom Corporation, a leading provider of real estate investments in education and training of the products sold through independent retailers, the Masters of the franchise, Inc, a national franchise providing full-service real estate investment opportunities in the new Reich customers through the concierge investors.

Lanjutan Jim Piccolo, a Visionary CEO

Nouveau Riche University

0 comments Links to this post

Everyone wants financial freedom and become rich, but how? Rica is a new university. Nouveau Riche University? What's on the man? They allow you to see how ..
Now, today, many schools offer the possibility of declarations bla bla bla, such as the formation of our help, your future, your future or better with our university. Recognize that shows! But in practice, we have seen that we have to choose carefully to ensure the best training institution or for our future.

University of nouveaux riches as a guarantee of our future. When you're done at the University of the best real estate, I love you, and not just the captain, you are an expert in real estate and property market, not just the experts, their financial freedom are just the eyes day and in the proximity of the wealth. In my opinion, on Saturday after a while the online portal of the University of New enriched not only the theory, but most of you, which will apply to investments and property after they finish here, understanding Investors Real estate is our principal. Nouveau Riche University is a program of coaching; virtual train with us directly in the market at the beginning, our investments with high talent, our looks great, and our decision.

Nouveau Riche University is a big family in the real estate sector, so they have no fear, because a member of the exclusive opportunity, advice and support are close. Outside the University of New rich members of the privileges is not welfare as a runner Nouveau Riche University of members or investment in the real estate market. If you are a member of the University of nouveaux riches, which have free movement of services as an accountant for a company-only full-service business from the University of New rich. The service helps you win the open market to support the management system of the Interior, training, courses of instruction. The public is reminded that under arrest are the real brokers, investors, as the service provided.

Lanjutan Nouveau Riche University

Beriklan Dengan Mudah dan Gratis

0 comments Links to this post

Bila anda mempunyai produk, jasa atau apapun yang ingin anda jual, pastinya anda harus memasang iklan, bukan? anda masih pake cara trdisional dengan beriklan di koran, menyebarkan brosur, atau memasang pamflet dipinggir-pinggir jalan? Ah udah ga jaman bung, sekarang eranya modern, ga perlu lagi anda cape-cape menyebar brosur dari rumah ke rumah atau memasang pamflet di pinggir-pinggir jalan. Kenapa tidak beriklan di internet? apakah efektif bila kita memasang iklan diinternet? jangan salah, saat ini setiap harinya ada jutaan manusia yang menggunakan internet untuk mencari informasi atau membeli sesuatu. ya, keuntungan lainnya adalah target pasar kita luas bisa seluruh dunia. Terlalu berlebihan? Ok, katakanlah karena satu dan dua hal, target kita batasi hanya sebatas wilayah negara Indonesia. Itupun masih jauh lebih efektif dibanding bila kita menyebar brosur bukan? satu hal lagi keuntungan bila kita memasang iklan diinternet adalah efisiensi waktu. Anda bisa beriklan hanya dengan waktu beberapa menit dan hanya berada di depan komputer.

Untuk bisa memasang iklan di internet anda bisa memasang ilan yang berbayar ataupun yang gratis atau biasa di sebut iklan baris gratis. Saat ini ada banyak sekali situs iklan baris gratis salah satunya adalah IklanBarsiGratis.info milik mas CosaAranda.
IklanBarisGratis.info memberikan kita layanan pemasangan iklan secara gratis tanpa dipungut biaya sedikitpun dan iklan kita tidak akan pernah dihapus dari database mereka, artinya iklan kita akan terus bertengger disitus tersebut. Ini cocok untuk anda yang tidak mau mengeluarkan uang untuk beriklan karena dijamin 100% gratis :) Tapi bila anda berani mengeluarkan sedikit uang, anda juga bisa memasang iklan premium disana, apa keuntungnannya? keuntungannya adalah iklan anda akan berada ditempat-tempat strategis disitus tersebut sehingga akan menarik minat pengunjung.

Bagaimana masih ingin beriklan secara tradisional yang cukup menguras biaya dan tenaga? atau ingin beriklan dengan mudah dan gratis? silakan anda fikir dengan nalar anda dan putuskan dengan bijak :)

Lanjutan Beriklan Dengan Mudah dan Gratis

Lagi Banyak Job di Blogsvertise

0 comments Links to this post

Setelah beberapa lama jarang dapet job dari blogsvertise, akhirnya beberapa hari belakangan ini mulai rame lagi. emang si nilai jobnya kecil cuma 2 dolaran, tapi tetep bersukur aja deh. Soalnya blog yang sering dapet job itu blog saya yang ga pernah di update sama sekalisengihnampakgigi padahal alexanya masih 4 jutaan, pagerank? jangan ditanya deh dari pertama blog itu muncul blom pernah kecantol pagerank gelakguling.

Di blogsvertise itu saya daftarin 4 blog saya, blog ini yang PR3, satu blog yang PR1 dan 2 blog yang pageranknya nihil alis jebot, alias nol besar. tapi yang sering dapet job dan GBT malah 2 blog saya yang PRnya nol itu, untuk blog yang ini malah jarang banget dapet job ato GBT. Sepertinya blogsvertise tidak begitu memperhitungan masalah PR, buktinya ya kedua blog saya yang masih PR0 itu, ya walaupun nilainya jobnya antara $2-$7,5 tapi kalo dikumpulin kan bisa jadi banyakpeluk.

O iya, buat yang ngincer GBT dari blogsvertise, ada sedikit saran buat waktu loginnya. Tapi ini pengalaman saya aja loh, saya biasanya sering dapet GBT kalo pas login sekitar jam 7-9 malem, sedangkan kalo lagi login jam-jam siangan gitu jarang bahkan hampir ga pernah dapet GBT, jadi kalo mao ngincer GBT login deh di jam-jam yang saya sebutin tadi. Tapi sekali lagi, ini cuma pengalaman saya, jadi kalo kamu dah mantengin blogsvertise di jam-jam itu tapi ga dapet GBT jangan salahin saya yah cium

So, buat kamu yang mau maen review tapi PR blognya masih nol, blogsvertise ini bisa jadi alternatif untuk di coba. mau ikutan? langsung klik disini, tenang bukan referal bos peacepeace

Lanjutan Lagi Banyak Job di Blogsvertise

Debt Consolidate Services

24 comments Links to this post

My father send me a text message asked for more information on websites with offers of debt consolidate services. when i browse the web, I found delraycc.com

Delraycc.com is a 501 (c) (3) nonprofit, educational services in place, consumers of education and financial resources they need to succeed in life. Delraycc.com goal is to allow customers to relevant information and referral service to perform their specific needs. It offers a free credit counseling courses and teaching materials, if consumers in society debt management plan program. and don't forget Delraycc.com also offers educational seminars to the public!

Another interesting feature of Delraycc.com is many and varied information available to the review. These include contributions in the lives of student debt and loan debt, understanding loan debt consolidation, consumer credit counseling and prevention of the closure, debt reduction, the budget using, without the elimination of the debt consolidation credit card, mortgage elimination of debt, credit counseling and its importance to the bankruptcy, claims loan debt consolidation for payday loans, advice for the management of the debt, and more!

To find excellent site for consolidating debt, I think we should try this site, so visit delray.com and discover your financial freedom!

Lanjutan Debt Consolidate Services

PageRank Update Lagi Ya?

0 comments Links to this post

saya bener-bener ga ngerti nih sama google sekarang ini, belom lama PR update ko beberapa blog saya PR-nya berubah ya? ada yang ngalamin juga ga? untuk blog ini memang ga ada perubahan untuk page rankingnya,tapi di beberapa dummy blo saya pada naek tuh, ada yang jd PR1 da yang PR2 yang semula dari PR0. Tapi yang mengenaskan, tadinya mo nyoba mem-valid-kan domain forged, karena beberapa waktu lalu saya beli domain forged dengan PR5, udah di optimalin, mulai dari update sehari satu posting bahkan kadang2 lebih,submit ke sosial bookmark, kasih link dari dummy-dummy blog saya, sampe berburu one way link dengan ninggalin komen di blog do-follow, hasilnya? domain forged yang tadinya punya PR5 itu sekarng dah jatoh miskin jadi 0 :( adakah tips memvalidkan domain forged yang ampuh? anehnya dummy blog saya yang isinya cuma beberapa postingan dan dh ga pernah diupdate dua bulan belakangan ini malah dikasih PR1

haduh,.,haduh,.,. ada apa dengan google?

Lanjutan PageRank Update Lagi Ya?

Rejeki Dari LinkNerve

3 comments Links to this post

Kemaren pagi pas ngecek email, ada email dari LinkNerve subjeg-nya New "LinkNerve HS Offers - $200+" sempet ga percaya soalnya seinget saya, saya ga pernah register di linknerve ko tau-tau dapet email kaya gitu. Sebelomnya, saya juga pernah dapet email kaya gini dari linknerve tapi tawaranya cuma $50, ya karena itu tadi (ga percaya) jadi saya cuekin aja. Tapi pas dapet email yang kali ini muncul rasa penasaran juga, kenpa ga di coba. tapi karena masih ragu, akhirnya saya browsing dulu nyari info maksudnya, tapi ko yang bahas kebanyakan pake baha inggris semua ya, dh gitu yang dibahas kebanyakan tentang launching nya aja, oh iya ternyata linknerve ini masih sodaraan sama bloggingads, mungkin karena saya pernah register di bloggingads jadi pihak sana tau email saya kali yah (tapi ga ngeti juga sih :gatau:). singkatnya saya nemu blog yang bahasanya melayu (mungkin malaysia) disana baru saya temukan hal yang saya cari.

Karena sudah ada yang membuktikan, akhirnya masih dengan rasa ragu saya coba deh buat ngerjain job itu. Satu job bernilai $5 jadi kalo tawarannya $200+ setidaknya ada 40 job, tapi ketika saya liat job masih tersisah 20-an. Ga tau saya ngerjain berapa job, dan kalo ga salah saya kerjain di 4 blog saya. Hari ini pas cek email lagi job saya dh dibayar sebanyak 7 job, jadi saya nerima $35, nih screen shoot nya (di klik kalo kurang gede yah)

payment linknerve, bukti pembayaran linknerve
Alhamdulillah, masih ada rejeki, karena dari pertengahan bulan ramadhan kemaren sedikit banget job yang saya dapet nangih, SponsoredReviews yang biasanya ngasih sedikitnya 1 job perhari, sekarang seminggu 1 job pun susah, di buyblogreview dan Blogsvertise juga sama aja, seret merajuk. Apa ini dampak dari krisis keuangan di luar sana yah? Apa temen-temen ngerasa seperti ini juga?o iya nih temasuk rekor payment tercepat loh, bayangin aja saya ngerjain job itu kemaren pagi, hari ini dah dikirim

Nyesel juga waktu penawaran pertama dari linknerve ga diambil padahal lumayan tuh. tapi ya udah lah dah terlanjur. Nah jadi kalo, temen-temen ada yang dapet kiriman email dari Linknerve ga usah ragu langsung aja ambil tuh job, karena linknerve terbukti membayar dan jangan ditunda-tunda takbole karena job disana sifatnya rebutan, jadi siapa cepat dia yang dapat senyumkenyit

Lanjutan Rejeki Dari LinkNerve

Golf Accessories

0 comments Links to this post

My father is a golf fan. It has been playing golf for some time. He really loves the sport, but he complains about how expensive the golf accessories.

And it was very pleased when I's website, which I've discovered where the golf accessories quality. Since its Web site that can be used buy golf balls and mint in almost perfect condition. You have the selling prices for the groups to my father can further savings when purchasing their balls in bulk. They also sell other golf accessories such as golf bags. My father, can their website to see pictures of different bags with their prices. My father can have a side-by-side comparison golf bags, visit the Web site of the golf bag side comments.

This online store accepts all major credit cards and even PayPal. Therefore, all of my father to do, all the golf, which he wants and will contribute to your door.

Lanjutan Golf Accessories

Search Engine Optimization Services

0 comments Links to this post

Newish Blogger with great curiosity about how to receive more visitors to my blog I always tried in the Search Engine Optimization Services. These services help to-point or traffic yourblog site, add links and optimize the search engine of productivity.

You receive tips on the density of keywords and everything you need for more people to find your blog or your business. CustomerMagnetism.com is one of these services and the fact that its name suggests - is a magnet sits between you and the client or readers. It specializes in ads for free - where 70% of people looking for information. Its services are accessible and personal, and I encourage you, if you're interested, more and more traffic to your blog or website

Lanjutan Search Engine Optimization Services

Medical Assistant School

2 comments Links to this post

The health industry is growing. Have you noticed, especially here in the Philippines, in most High School students want-care college? At this stage, you could five people that I know access to the course. In addition, many leave their jobs to people because it is more profitable. Conclusion of training, hoping to reach another country and a better income. Flowers also medical transcription. These schools offer courses multiplication in the world.

Since this is a medical assistant is another race, good pay. If you have not heard of this before, help physicians assistants, patients react to its offices during the consultations. Last updated records and interview the patient before seeing the doctor. Also consider vital functions, giving injections, blood drag, the smaller operations, calling on behalf of patients of the doctor, if I remember my doctor for medical assistance.


Medassistant.org is a line, offers medical assistant school on the national (USA) accredited and certified medical assistant program. Comfortable and flexible, you can at any time online and study in their own pace. All the studies is undoubtedly going to the case. You have a team of educators, doctors, nurses and other health care providers available to more and more on their studies. If you think this is the career for you, and go to www.medassistant.org Sign up today.
BuyBlogReviews.com

Lanjutan Medical Assistant School

Pembayaran Pertama dari Buyblogreviews

5 comments Links to this post

Alhamdulillah, Akhirnya saya bisa membuktikan sendiri kalo buyblogreviews.com itu membayar dan bukan scam. ga gede sih cuma $7 dolaran, yah buat penyemangat sekaligus pembuktian aja :) Tapi Awalnya saya sempat ragu juga sih, malah udah sempet ngecap broker paid review ini scam, karena respon dari support buyblogreviews yang lama dan mungkin bahkan terkesan tidak peduli. Lah ko saya bisa bilang gitu? pasti ngegosip deh ni? hehe,., ga ko, liat dulu skrinsut nya nih

bukti pembayaran buyblogreviews.com, paid review
Ada yang aneh? ya rentang waktu antara job dan tanggal withdraw, ya ampir 2 bulanan, ga cuma itu respon supportnya pun terbilang lama. Beberapa bulan yang lalu akun paypal saya kena limited, ga tau kenapa, mungkin karena sering gonta-ganti IP pas login, sialnya udah beberapa kali kirim scan tanda pengenal (kecuali Bil Tagihan) tetep aja ga lepas tuh status limited account access. Karena udah nyerah sama akun paypal lama yang ga kunjung membaik, akhirnya saya bikin akun paypal baru, dan langsung di verifikasi pake VCC dari mas Putra Eka.

Saya coba ganti ID paypal yang ada di buyblogreview dengan ID paypal baru, systemnya sama kaya sponsoredreview, yaitu kita disuruh ngirim email/ticket ke pihak supportnya, tapi ga seperti sponsoredreview yang langsung tanggap di buyblogreview saya tidak mendapat respon apa-apa. saya sampe ngirim ticket 3 kali, dan akhirnya, satu bulan setelah pengiriman ticket pertama ID paypal saya dirubah juga. Dan mulai berburu job.

Tapi setelah dapet tiga job, sampe sebulanan ga dikirim2 yah earningnya, padahal di FAQ nya pembayaran akan dikirim setiap tanggal 1 dan 15 setiap bulannya, nah dari situ udah mulai beranggapan kalo buyblogreviews is scam, dan udah jarang ngebid, job terakhir itu pun bid yang kemaren-kemaren baru di accept. Tapi untunglah anggapan itu bisa saya ditepis dengan bukti pembayaran diatas itu.

Nah karena udah tebukti, sekarang saatnya berburu job lagi, ada yang mau ikutan? daftar disini (ref)

Lanjutan Pembayaran Pertama dari Buyblogreviews

3 Hal Yang Aneh di Microsoft

5 comments Links to this post

Waktu itu saat saya lagi iseng-iseng browsing, nyasar ke blog friendster seseorang, ga tau namanya lupa :) orang itu nulis hal aneh yang ada di MS.Word. Jadi kita cuma nulis beberapa kata, kemudian tekan enter langsung tulisannya jadi banyak. Nah karena penasaran saya coba lagi cari tuh FS org, tapi emang bukan jodoh kali yah, ga ketemu-temu tuh. Eh, saya malah tertarik sama tulisannya ebsoft, "Tiga Hal Aneh DAlam Microsoft" Mau tau apa aja tiga hal aneh itu? lanjutin deh bacanye, hehe :)

Pertama
Anda tidak akan bisa membuat folder dengan nama CON. Mau di MyDocument, di Mypicture, Di Flashdisk ato dimanapun, anda ga akan bisa buat folder dengan nama CON (ga tau deh kalo yang jago ngecrack :) ga percaya? coba aja :)

Kedua
Coba buka notepad anda, udah dibuka blom? Belom? buka dulu dunk, hheehe, kalo notepadnya udah dibuka silakan tulis kata-kata “Bush hid the facts” (jangan pake tanda kutipnya ya), abis itu save dimana aja, dengan nama apa aja. kalo udah buka lagi file yang tadi, Hayo tulisannya jadi apa? Bingung ya? sama dunk :)

Ketiga
Nah ini dia nih yang tadinya saya cari, ternyata kata-kata yang mesti di ketik cuma dikit duank. Dah deh, silakan di coba aja, buka MS.Word-nya, terus tulis "=rand (100, 99)" (tanda kutipnya jangan ditulis juga yah) kemudian tekan enter.

Lanjutan 3 Hal Yang Aneh di Microsoft

Moving Boxes

1 comments Links to this post

Moving can be very stressful, especially when you change jobs or a new house to buy! Probably threw all their boxes from your last time, desintegrierten or damp cellar. May, you will be able, a collection of photos of friends or a portion of your local store, but would not it be easier, that the new standard of the size of packages delivered to your door? If you MoveOut.com, you can do it! Order moving boxes, moving supplies and everything for the safety of transport for all the treasures of their assets. If you need the highest quality, boxes for the move, which in turn MoveOut.com and prepare yourself in style! Use the table to go calculator in hand on the site to determine how many doses you need!

Moveout.com is America's # 1 Online dismantling of the boxes. They have very large boxes in motion on the network, and they sell corporate boxes to ensure their goods arrive intact. If you are planning a move in the near future, moveout.com ensure that your transition goes smoothly.

Deliveries move box! Direct largest distributor of travel and moving boxes offer the lowest prices, a fast and free national shipping companies in the United States.

BuyBlogReviews.com

Lanjutan Moving Boxes

Debt Consolidation

0 comments Links to this post

The word debt consolidation is always a magical ring for me. As if a certain way, someone would have the power Mush my fault in a small series, which by some incredible financial alchemy will also reduce the debt it self - and that thou me one hundred U.S. dollars or less. There are advantages of a debt consolidation loan - you can save money and control over their finances by consolidating debts into a single monthly payment.

It is too easy to sit under a load of high-interest debt. If your monthly payment have become somewhat ill, is a means to reduce debt with a loan consolidation.


The principle is simply a loan consolidation. Taking a new loan at a lower than their debts, often leading to a higher rate into account, by credit and retailers. Then use this money to their accounts, with a monthly payment instead of several. And since it is ready for a lower interest rate, your new payment is less than the total number of payments. This means that you pay your debts faster. Well, what I am really interested in consolidating debt with MyDebtConsolidationAdvice.com, And you can expect that the consolidation in and out of guilt

Well, almost anywhere in the world, especially here in the United States, the number of people who have a lots of the heavy burden of debt is rising. It has the shape of a serious social problem, a serious consideration. In order to consolidate debt, explained the expert. Chasing unrealistic dreams or unwise spending on the actual capacity is often the cause for a person to borrow money, he / she is unable to pay. Therefore, the interest on the borrowed money and still more the person is sinking deep in debt settlement.

Lanjutan Debt Consolidation
 
My Blog is proudly powered by Blogger.com Design by Khotib